Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
Instagram
Sara Rönne
Sara Rönne Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
  • Livet med mera
  • Mat & recept

Müsliblandning

  • 2 oktober, 2008
  • No comments
Total
0
Shares
0
0
0

Risentas müsliblandning i lösvikt är en kul grej. Jag ville köpa – gick förbi de små lådorna och kikade på blandningarna. Men det fanns liksom inget som föll mig i smaken. Det skulle vara boveteflingorna då, men vanliga cornflakes kan jag ju köpa i paket.

Har ni testat müsli i lösvikt?
Vad var bäst?

>

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Sara

I believe in "träningsglädje" - to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike - with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward.

Tidigare inlägg
Previous Article
  • Livet med mera
  • Mat & recept

Middagstips med mycket protein

  • 2 oktober, 2008
Läs mer
Next Article
  • Livet med mera

Smart väckarklocka?

  • 3 oktober, 2008
Läs mer
Förmodligen gillar du de här inläggen med
Läs mer
  • Livet med mera

Allt vi åt under 2 dygn i Stockholm

  • 17 juni, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Jag vill gärna beställa något smörigt, förklarade jag

  • 14 juni, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Så började Lindas 40-årsfest några år senare

  • 29 maj, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Idag fredag

  • 27 maj, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Ännu en vecka närmre sommaren. Ännu en vecka närmre döden.

  • 20 maj, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Bloggen är bara död om du lät den dö

  • 18 maj, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

Först du. Sedan världen.

  • 16 maj, 2022
Läs mer
  • Livet med mera

10 tips just nu

  • 6 maj, 2022
0 comments
  1. tenah skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Jag gillar de osötade quinoapuffarna, de små- de lite större smakar popcorn dvs inget jag brukar äta till frukost:-)
    Annars så gör jag egen med dinkelflingor, pumpakärnor, gojibär, solroskärnor, hasselnötter, linfrön och torkade aprikoser och annat smått och gott beroende på humör.

    Svara
  2. Sofy skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Hi, hi, de heter …hm, nu blev jag plötsligt lite osäker, men osvalvade eller osvarvade. Aprikoserna alltså. De gånger jag köpt har jag köpt för att dryga ut min egna myskli somjag gör med fiberhavregryn, solroskärnor, pumpakärnor, linfrön och massa annat. Jag köper det som är svårt att köpa på paket, typ en röd bärmix med gojibär, dinkelpuffar… ja, lite sånt som man helt enkelt annars inte får tag i. Billigare att köpa typ aprikoser och frukt där ärn i “natursnackshyllan”, nästan halva priset ibland faktiskt!

    Svara
  3. Malin skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Jag gillar den puffade quinoan och de torkade tranbären, lägg sedan till lite solrosfrön till detta och du har en supersmarrig musli.

    Svara
  4. Petra skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Vad kul med müsli! Jag tycker att lösviktsvarianten är apdyr och blandar min egen supermegamüsli =)

    Svara
  5. Magnus skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Vad kul att ha hittat ytterligare en träningsblogg. du verkar ju köra hårt..*ler*. Har du nått mål…ska själv försöka mig på gbg-varvet..Kör hårt!!

    Svara
  6. alis skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    Jag gör egen müsli, men det är kul att det finns! Fast jag får för mig att “alla” står där och hostar över grynen… Konstigt för jag tänker inte på det när jag plockar chokladdoppade caschewnötter…

    Svara
  7. Vargungen skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    det finns aprikos som är lite svarta, som heter nåt med oxiderade eller något liknande, de är supergoda tycker jag 🙂

    Svara
  8. Magda Gad: skriver:
    30 november, -0001 kl. 00:00

    jag tycker det är gott att blanda olika flingor med solrosfrön, hasselnötter, mandlar, russin och pumpakärnor… nackdelen är ju att det blir så jäkla dyrt i lösvikt.

    Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
Sara Rönne. En blogg om frihet, upplevelser och äventyr

Input your search keywords and press Enter.