Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Livet i Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Cykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Fysträning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Allmänt
Instagram
Sara Rönne
Sara Rönne Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Livet i Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Cykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Fysträning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Allmänt
  • Podcast

Form och prestation

  • 4 april, 2017
  • 3 comments
Total
0
Shares
0
0
0

Jag tror ju riktigt aldrig att prestation är min grej när det kommer till träning, men eventuellt så har jag fel. Den insikten slår mig i det senaste avsnittet av min podcast Träningsglädje TALKS. Jag pratar med Åsa Ehrnholm som gärna presterar i både karriär och träning. Vi pratar prestation på jobbet och prestation i triathlon. Vi pratar form och snuddar vid ämnet toppform. Och så pratar vi en hel del om insikt – och vad som kan hjälpa oss att få bättre insikt.

På ett ställe nämner jag begreppet Åsa-väder. Det är en alldeles särskilt typ av väder som kommer från just denna Åsa och består oftast av någon form av fulväder som många helst håller sig borta från. Regn och blåst till exempel, sådär så man huttrar till bara man ser det innanför fönstret. Men, det är också just sådant väder som ger Åsa en fördel på startlinjen, precis som när det började hagla under cykeldelen på hennes första triathlon.

Lyssna på det sjunde avsnittet av podden Träningsglädje TALKS för att höra hela vårt samtal. Du hittar den i alla podcastappar eller här!

Eftersom vi pratar prestation så ville jag göra en macka som var all in. Pågen sponsrar min podcast under åtta veckor – de har tagit fram en serie hälsosammare bröd som är bakat på svenska råvaror och som är nyckelhålsmärkta. Det nya brödet i serien heter Leva och jag använde det för att ta fram en matig lunchmacka med extra mycket av allt.

I Sverige äter vi gärna “open face” sandwiches, alltså mackor med brödet underst. I andra länder är detta ovanligt; där kör man helst dubbelmacka. När jag bodde på Irland var det vanligt med dubbelmackor till lunch; och det var inte vilka tråkiga mackor som helst. Det fanns som olika mackbarer där man först valde bröd och sedan gick till en stor disk där man fick välja alla sina pålägg. Mackan blev hög som en dubbeldäckare!

Min macka för dagen består av ett tunt lager mayo, lättstekt svartkål och chili, mosad avokado, portobellosvamp som jag stekt mjuk, buffelmozzarella och gurka.

Men jag skulle förmodligen också älska en kombo av mayo, fräst spenat, varmrökt lax, kimchi och groddar.

Eller kanske coleslaw, krispig sallad, kyckling, soltorkade tomater och hummus!



Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • pod om hälsa
  • prestation
  • Träningsglädje TALKS
  • triathlon
Sara

I believe in "träningsglädje" - to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike - with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward.

Tidigare inlägg
Previous Article
  • Allmänt

April vid min sida

  • 2 april, 2017
Läs mer
Next Article
  • Simning

Här sprang jag igår kväll

  • 5 april, 2017
Läs mer
Förmodligen gillar du de här inläggen med
Läs mer
  • Podcast

Bruten axel & tatuering på no no-ställe

  • 1 april, 2020
Läs mer
  • Podcast

Det svåra avsnittet om vänskap

  • 12 februari, 2020
Läs mer
  • Podcast

Älskade (hatade) kropp

  • 15 januari, 2020
Läs mer
  • Podcast

Här är nya podden!

  • 3 januari, 2020
Läs mer
  • Podcast

Gör 2020 till ditt år – här är mina 5 bästa mentala verktyg

  • 3 december, 2019
Läs mer
  • Podcast

Podden med Monika Björn – och all stig jag vill cykla på Gotland

  • 5 november, 2019
Läs mer
  • Podcast

Frihet är min kompass i livet

  • 1 oktober, 2019
Läs mer
  • Podcast

Klimatglädje – vilken är din grej?

  • 3 september, 2019
3 comments
  1. Emelie skriver:
    5 april, 2017 kl. 09:51

    Bästa Dublinmackan var mörkt sodabröd, sallad och tonfiskröra med majs i. Åt det jämt i mackbaren på jobbet. Förmodligen hemskt onyttigt men så himla gott!

    Svara
  2. Fredrika skriver:
    4 april, 2017 kl. 21:02

    Bor i Danmark o så glad det kommer mer o mer Pågen bröd hit! Lingon grova är stor favorit. Hoppas detta också kommer ☺️

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      5 april, 2017 kl. 00:13

      åh, du får åka över sundet! eller ja, beror ju på var du bor såklart…

      Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
Sara Rönne "Träningsglädje" - en blogg om frihet, upplevelser och äventyr

Input your search keywords and press Enter.

Cookies

Den här sidan använder cookies Läs mer.