Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
Instagram
Sara Rönne
Sara Rönne Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
  • Mat & recept

Rödbetsbiffar

  • 16 juni, 2016
  • 15 comments
Total
0
Shares
0
0
0

Gör vegetariska biffar på 1 burk mosade kikärtor (tips: mixa sönder dem med mixerstav), 1-2 rivna rödbetor, 1 paket mosad fetaost och drygt 1 dl kokta belugalinser. Om du behöver, tillsätt ett ägg för att göra smeten mer krämig och för bättre hållfasthet när du steker dem.

Dessa rödbetsbiffar är fenomenalt goda och jag vill verkligen tipsa om dem! Jag gjorde potatisklyftor i ugn och en vinaigretteslungad grönsallad på babyspenat, gurka och avokado.

rödbetsbiffar

Vill du ha tips på fler vegetariska rätter? Kolla in detta:

– pasta med vitlöksfräst spenat

– enkelt recept på ruccola pesto (passar fint till grillat kan jag tänka mig)

– pizza på vattenmelon

– hasselnötssallad med fetaost och belugalinser

– gröna plättar med paprikafyllning

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • blogg vegetarisk mat
  • rödbetsbiffar
  • träningsglädje
  • vegetarisk mat
Sara

I believe in "träningsglädje" - to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike - with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward.

Tidigare inlägg
Previous Article
  • Löpning

Eggaspåret – Skålsjögården

  • 15 juni, 2016
Läs mer
Next Article
  • Mat & recept

Medveten mat

  • 16 juni, 2016
Läs mer
Förmodligen gillar du de här inläggen med
Läs mer
  • Mat & recept

Matblogg: makrill och sticky rice

  • 19 september, 2019
Läs mer
  • Mat & recept

Mat utomhus – 3 tips på sådant som är enkelt, gott och lyxigt

  • 26 februari, 2018
Läs mer
  • Mat & recept

Ingefärsshot

  • 30 oktober, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Om jag skulle ha lagat mat…

  • 22 augusti, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Sommarsalladerna

  • 8 juli, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Maten vi äter idag bygger vår kropp imorgon

  • 27 mars, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

5 frukosttips – mina favoriter just nu!

  • 30 januari, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Medvetna matval – hur tänker du?

  • 28 januari, 2017
15 comments
  1. lovisa skriver:
    21 juni, 2016 kl. 00:04

    alltså det ser fasen magiskt najs ut! älskar feta och rödbetor i kombo!

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      21 juni, 2016 kl. 21:36

      otippat gott!

      Svara
  2. Neamdring skriver:
    19 juni, 2016 kl. 19:01

    Oj, de mycket goda och enkla ut! Borde t.o.m. jag klara av haha…

    Svara
  3. Hanna Göransson skriver:
    18 juni, 2016 kl. 11:34

    Ser underbart gott ut Sara! Längesen jag åt rödbetsbiffar nu, ska prova det här receptet! 🙂

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      19 juni, 2016 kl. 11:00

      ja, prova!!

      Svara
  4. nancy skriver:
    18 juni, 2016 kl. 00:42

    Åh vad gott 🙂

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      19 juni, 2016 kl. 11:00

      mycket gott!

      Svara
  5. FREEDOMtravel skriver:
    17 juni, 2016 kl. 22:02

    Jag älskar vegetariska biffar och beställer det ofta på lunchrestaurangen. Så det är väl dags att laga själv också kanske 😉

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      19 juni, 2016 kl. 11:01

      det är busenkelt!

      Svara
  6. Mari skriver:
    16 juni, 2016 kl. 19:39

    Åh vad gott 🙂

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      16 juni, 2016 kl. 20:22

      ja mycket!

      Svara
  7. Malin skriver:
    16 juni, 2016 kl. 13:19

    Tack för tipset! Låter supergott! Fint med smörblomman (?) på toppen också!

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      16 juni, 2016 kl. 17:15

      Haha ja man tager vad man haver!!

      Svara
  8. Anna skriver:
    16 juni, 2016 kl. 11:12

    Så gott det låter! Kan inte få nog av veggobiffrecept. Lägger detta till att-testa-högen!

    Svara
    1. Sara Rönne skriver:
      16 juni, 2016 kl. 17:14

      Ja prova!!

      Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
Sara Rönne. En blogg om frihet, upplevelser och äventyr

Input your search keywords and press Enter.