Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
Instagram
Sara Rönne
Sara Rönne Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Tips till Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Gravelcykling, landsväg- och stigcykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Riktigt mycket träning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Livet med mera
  • Mat & recept

Raw food energibollar

  • 1 mars, 2012
  • 5 comments
Total
0
Shares
0
0
0

Jag har precis gått i skåpen här hemma och mixat ihop lite allt möjligt – vilket blev ett gäng goda energibollar. Raw food, pure och paleo! Mitt sug efter sådana här bollar kommer och går. Jag tycker att de är lite väl söta egentligen och det landar inte helt väl i min kropp – men de funkar bra såhär en torsdagskväll. Och förmodligen som en fredagskick på jobbet imorgon.

Kvällens bollar bestod av nedan ingredienser som mixades till en grynig blandning och sedan rullades till bollar:

  • paranötter, hasselnötter, mandlar och valnötter (ca 1.5 dl totalt sett)
  • 4 dadlar
  • 4 fikon
  • 2 msk krossade linfrön
  • kanel
  • raw agave sirap

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Sara

I believe in "träningsglädje" - to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike - with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward.

Tidigare inlägg
Previous Article
  • Rörlighetsträning

Rörlighetsträning

  • 1 mars, 2012
Läs mer
Next Article
  • Livet med mera

Be healthy. Be happy.

  • 2 mars, 2012
Läs mer
Förmodligen gillar du de här inläggen med
Läs mer
  • Mat & recept

Matblogg: makrill och sticky rice

  • 19 september, 2019
Läs mer
  • Mat & recept

Mat utomhus – 3 tips på sådant som är enkelt, gott och lyxigt

  • 26 februari, 2018
Läs mer
  • Mat & recept

Ingefärsshot

  • 30 oktober, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Om jag skulle ha lagat mat…

  • 22 augusti, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Sommarsalladerna

  • 8 juli, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Maten vi äter idag bygger vår kropp imorgon

  • 27 mars, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

5 frukosttips – mina favoriter just nu!

  • 30 januari, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Medvetna matval – hur tänker du?

  • 28 januari, 2017
5 comments
  1. Camilla skriver:
    2 mars, 2012 kl. 09:20

    Brukar också göra såna varianter och oftast blir de fantastiskt goda. Min favorit är med blåbär, raw acai, fikon och en blandning nötter. Tack för dina fina tips och trevlig helg till dig!

    Svara
  2. Jenny skriver:
    2 mars, 2012 kl. 07:35

    Och det porslinet som du har blir man ju så himla glad av och hjärteskålen förgyller vad som hellst i matsäck! Önskar dig en fantastisk fredag!

    Svara
  3. Karin skriver:
    2 mars, 2012 kl. 02:10

    Låter smaskens!

    Svara
  4. Camilla skriver:
    1 mars, 2012 kl. 22:42

    Va fantastiskt att känna att man kan gå och leta och sen bara fixa ihop – Och de smakar bra!
    Ja som inte är fullt så kreditiv tackar för tips och recept:)

    Svara
  5. Jojohanna skriver:
    1 mars, 2012 kl. 21:43

    Mmm, det bästa med bollar som dessa är ju att man kan slänga i nästan vad som helst och det blir gött.

    Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
Sara Rönne. En blogg om frihet, upplevelser och äventyr

Input your search keywords and press Enter.