Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Livet i Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Cykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Fysträning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Allmänt
Instagram
Sara Rönne
Sara Rönne Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
    • Livet i Åre
    • Livet i Hälsingland
    • Livet utomhus
    • Cykling
    • Löpning
    • Skidåkning
    • Fysträning
    • Yoga
    • Utmaningar
    • Träningstankar
    • Podcast
    • Mat & recept
    • Resor
    • Allmänt
  • Mat & recept

Laxburgare

  • 22 juli, 2011
  • 4 comments
Total
0
Shares
0
0
0

Jag minns precis var jag var när jag nåddes av beskedet om 9-11 i NYC, och jag kommer förmodligen alltid att minnas var jag var när jag hörde om attentaten i Norge. Norge liksom, av alla länder. Ofattbart!

Det var ett rumänskt flygbolag som fraktade mig hem till Halmstad i Skyways namn och det kändes rätt bisarrt. Ombord serverades glassbåtar av rumänsk personal och i stolsfickan låg en rumänsk tidning och jag ville hem så snabbt som möjligt. Sista jobbdagen har varit allt annat än lugn. Men nu är den ändå här – semestern – vars känslor jag tar in samtidigt som nyheterna från Oslo.

När jag landat gick jag loss inne på Ica Maxi i Flygstaden och köpte allt jag ville ha och lite till. Grabben tyckte det blev dyrt. Jag tyckte det var underbart. När vi kom hem stack han ut och sprang och jag fixade middag. Tack till dig (jag minns inte vem dumt nog!) som tipsade mig om laxhamburgare med världens godaste sås!

Istället för burgare gjorde jag laxbiffar som jag serverade till sallad, men den goda såsen behöll jag precis som jag fått den beskriven för mig: creme fraiche blandat med bostongurka. Laxbiffarna är lika enkla som såsen: mixa lax så att det blir färs, blanda i lite ägg och de kryddor du vill ha och stek på lagom värme. Min sallad bestod av blandad sallad, jordgubbar, gurka och mozzarella. Citronen blev pricken över i. Voilá!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Sara

I believe in "träningsglädje" - to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike - with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward.

Tidigare inlägg
Previous Article
  • Allmänt

Good bye – and hello!

  • 22 juli, 2011
Läs mer
Next Article
  • Allmänt

Resultat

  • 23 juli, 2011
Läs mer
Förmodligen gillar du de här inläggen med
Läs mer
  • Mat & recept

Matblogg: makrill och sticky rice

  • 19 september, 2019
Läs mer
  • Mat & recept

Mat utomhus – 3 tips på sådant som är enkelt, gott och lyxigt

  • 26 februari, 2018
Läs mer
  • Mat & recept

Ingefärsshot

  • 30 oktober, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Om jag skulle ha lagat mat…

  • 22 augusti, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Sommarsalladerna

  • 8 juli, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Maten vi äter idag bygger vår kropp imorgon

  • 27 mars, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

5 frukosttips – mina favoriter just nu!

  • 30 januari, 2017
Läs mer
  • Mat & recept

Medvetna matval – hur tänker du?

  • 28 januari, 2017
4 comments
  1. Pingback: Smaskens!! | Jag vill vara snygg ….och smal!
  2. Emma skriver:
    23 juli, 2011 kl. 10:39

    Vi i Halmstad hälsar dig välkommen hem!
    / Emma

    Svara
  3. pilla skriver:
    23 juli, 2011 kl. 08:37

    Helt overkligt! Kommer heller aldrig glömma 9/11 eller när jag fick reda på det som hänt i Norge.

    Svara
  4. Michaela skriver:
    22 juli, 2011 kl. 23:18

    Mad world! Det känns läskigt och overkligt, samtidigt som livet bara traskar på som inget hade hänt…

    Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sara Rönne
  • HEM
  • OM MIG
  • JOBBA MED MIG
  • Hyr i Järvsö!
  • KATEGORIER
Sara Rönne "Träningsglädje" - en blogg om frihet, upplevelser och äventyr

Input your search keywords and press Enter.

Cookies

Den här sidan använder cookies Läs mer.